Alternate Text
Αναζήτηση

Υδρόψυκτοι ψύκτες νερού Hitachi Samurai RCUE

Κατασκευαστής: Hitachi
Διαθεσιμότητα: 2 ημέρες
Τηλεφωνήστε για τιμή
Υδρόψυκτοι ψύκτες νερού με συμπιεστή continuous capacity, κατάλληλες για ψύξη νερού, από 134 μέχρι 696kW.
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
+ -

Με ισχείς που ξεκινούν από τα 100kW και φτάνουν μέχρι τα 585kW, η Samurai RHU2E θα καλύψει τις ανάγκες ψύξης, θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού της εγκατάστασης σας αξιόπιστα, με τον πλέον υψηλό βαθμό απόδοσης στην κατηγορία του. Τηλεφωνήστε τώρα για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το μοντέλο που είναι κατάλληλο για την εφαρμογή σας και και να λάβετε προσφορά από την Αέναος Α.Ε.

Η νέα σειρά υδρόψυκτων ψυκτών νερού SAMURAI της HITACHI, εμπεριέχειΥδρόψυκτος ψύκτης νερού Hitachi RCUE όλη την πρόοδο που έχει σημειωθεί στην τεχνολογία των ψυκτών.

Η σειρά υδρόψυκτων ψυκτών νερού SAMURAI διαθέτει 10 μοντέλα με ισχύ από 40ΗΡ έως και 240ΗΡ. Τα κυριότερα τεχνικά χαρακτηριστικά τους είναι:
  • Ο νέος ημιερμητικός κοχλιοειδής (screw) συμπιεστής με αυξημένο κατά 25% COP.
  • Ο νέος συμπιεστής δε διαθέτει ελαιοδιαχωριστή (ο ελαιοδιαχωρισμός γίνεται κυκλωνικά), ούτε αντλία λαδιού (η διανομή λαδιού γίνεται με τη διαφορά πίεσης).
  • Έτσι μειώνονται τα εξαρτήματα του στο 1/10 σε σχέση με τους παλινδρομικούς συμπιεστές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τις μικρές διαστάσεις, τη μέγιστη αξιοπιστία και την πιο εύκολη συντήρηση.
  • Πλακοειδής εναλλάκτης θερμότητας νέου σχεδιασμού.
  • Χαμηλά επίπεδα θορύβου και κραδασμών κατά τη λειτουργία των συμπιεστών (τοποθετούνται σε αντικραδασμικές ελαστικές βάσεις και μέσα στον ηχομονωτικό θάλαμο που έχει εξελιχθεί από τη HITACHI).
  • Σύστημα αυτοδιάγνωσης πολλαπλών σημείων με τη βοήθεια ενδείξεων σε οθόνες υγρών κρυστάλλων.
  • Χειρισμός από κεντρικό χειριστήριο ή ηλεκτρονικό υπολογιστή.
  • Ψυκτικό υγρό R407C.
Όλα τα προϊόντα της σειράς SAMURAI κατασκευάζονται και δοκιμάζονται στις υψηλής τεχνολογίας εγκαταστάσεις της HITACHI που διαθέτουν μονάδα δοκιμών με τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Οι μετρήσεις και οι δοκιμές λειτουργίας τους μπορούν να διεξάγονται ακόμα και παρουσία του ίδιου του πελάτη.

Πίνακας τεχνικών χαρακτηριστικών αντλιών θερμότητας Hitachi RCUE

Τεχνικά χαρακτηριστικά υδρόψυκτου ψύκτη Hitachi RCUE