Alternate Text
Αναζήτηση

Συσκευή καθοδικής προστασίας για σκάφη με ανόδιο μαγνησίου Stopcor Boat-A3 Plus

Κατασκευαστής: BASEPLAST Α.Β.Ε.Ε.
Διαθεσιμότητα: 3 ημέρες
€120,00 με ΦΠΑ
Συσκευή καθοδικής προστασίας με ανόδιο μαγνησίου για μικρά σκάφη.
+ -

Για την εφαρμογή της μεθόδου stopcor στην ναυτιλία υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής προστασίας με τις συσκευές τύπου stopcor boat.

Μπορούμε να προστατεύσουμε όλα τα μεταλλικά μέρη των πλοίων όπως μηχανολογικές εγκαταστάσεις αλλά και εξωτερικά την γάστρα κοινώς βρεχάμενα.

Η μέθοδος και η τεχνολογία είναι ακριβώς ίδια με την εφαρμογή στις συσκευές stopcor που προορίζονται για τις κτηριακές εγκαταστάσεις, με μόνη διαφορά τον τρόπο γείωσής τους. Η ιδιαιτερότητα των πλοίων να βρίσκονται μέσα στο νερό μας δίνει την δυνατότητα να οδηγήσουμε την γείωση στο νερό με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα. Η γείωση συνδέεται είτε στην εξωτερική γείωση του πλοίου είτε σε ηλεκτρόδια που κατασκευάζουμε και προσαρμόζουμε σε σωλήνα που διαρρέεται με θαλασσινό νερό, ή και εφαρμόζοντας σε τάπα με σπείρωμα η οποία επικοινωνεί με το σύστημα ψύξεως της μηχανής στο μπλοκ η στα ψυγεία της μηχανής. Η έκταση των επιφανειών που θέλουμε να προστατεύσουμε μας προσδιορίζει και τον αριθμό και μέγεθος των συσκευών που θα εγκαταστήσουμε.

Επικοινωνήστε με την Αέναος για να επιλέξουμε μαζί το ανόδιο που είναι κατάλληλο για την προστασία του σκάφους σας.