Alternate Text
Αναζήτηση

Τρόποι Αποστολής

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:  Λόγω της διεθνούς αστάθειας στις παραδόσεις εμπορευμάτων ενδέχεται οι τιμές και η διαθεσιμότητα των προϊόντων να είναι διαφορετικές από τις αναγραφόμενες στην ιστοσελίδα.  Παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε τηλεφωνικά την τιμή και την διαθεσιμότητα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει πριν την παραγγελία ή την μετάβαση σας στην έδρα της εταιρίας. 

Η Αέναος Α.Ε., παρέχει τους ακόλουθους τρόπους αποστολής:

1. Παραλαβή από το κατάστημα.

Εφόσον το επιθυμείτε, υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα της Αέναος Α.Ε. (Προέκταση Μακρυγιάννη 25 - Σταυρούπολη - Θεσσαλονίκη) την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία.  (Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος είναι Δευτέρα-Παρασκευή 08:00 - 16:00,  εξαιρουμένων των επίσημων αργιών.

Οι τρόποι πληρωμής για παραλαβή από το κατάστημα είναι:

α. Μετρητοίς

β. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

γ. Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

δ. Με Paypal

2. Αποστολή με courier.

Για παραγγελίες βάρους μέχρι 5 Kg και όγκου μέχρι 40cm X 30cm X 20cm που επιθυμείτε να παραλάβετε άμεσα, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής μέσω της ΕΛΤΑ courier.

Παραγγελίες  αξίας που πληρούν τους περιορισμούς βάρους και διαστάσεων, αποστέλονται σε όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτως προορισμού, με κόστος 6 euro.

Παραγγελίες που δεν πληρούν τους περιορισμούς βάρους και διαστάσεων, αποστέλονται σε όλη την Ελλάδα με χρέωση που υπολογίζεται αυτόματα από το ηλεκτρονικό κατάστημα και εμφανίζεται στην ιστοσελίδα κατά τη φάση επιλογής τρόπου αποστολής της παραγγελίας σας.

Σε κάθε περίπτωση, η εφαρμογή e-commerce του ηλεκτρονικού καταστήματος, θα υπολογίσει το βάρος των προϊόντων που παραγγείλατε πριν την φάση της ολοκλήρωσης της παραγγελίας και θα σας ενημερώσει για την δυνατότητα δωρεάν αποστολής τους, ή θα υπολογίσει το κόστος μεταφοράς τους ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που θα επιλέξετε.

Σε περίπτωση που επιλέξετε σαν τρόπο αποστολής την courier, έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε κάθε στιγμή την πορεία της παραγγελίας σας, εισάγοντας τον αριθμό voucher της ΕΛΤΑ Courier που θα σας αποσταλεί μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας στο ειδικό πλαίσιο εισαγωγής που θα βρείτε σε όλες τις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος της Αέναος Α.Ε.

Οι χρόνοι αποστολής μέσω courier είναι:

- Έως 24 ώρες για φόρτωση από κατάστημα Θεσσαλονίκης και αποστολή στους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Πέλλας, Ημαθίας, Κοζάνης, Πιερίας, Λαρίσης
- Έως 48 ώρες για αποστολή σε οποιονδήποτε άλλο χερσαίο προορισμό

Σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας, οι χρόνοι μεταφοράς ενδέχεται να επηρεαστούν. 

Τρόποι πληρωμής για παραλαβή μέσω courier:

α. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

β. Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

γ. Με Paypal

δ. Με αντικαταβολή (σύμφωνα με τους όρους που μπορείτε να διαβάσετε εδώ)

3. Αποστολή με μεταφορική εταιρία    

Παραγγελίες βάρους άνω των 5kgr ή διαστάσεων μεγαλύτερων από 40cm X 30cm X 20cm αποστέλονται με μεταφορική εταιρία.

Παραγγελίες ύψους άνω των 2,000 ευρώ, ανεξαρτήτως είδους, παραδίδονται δωρεάν:

- επι πεζοδρομίου εντός των πόλεων Αθηνών και Θεσσαλονίκης,

- στο κοντινότερο πρακτορείο για τους υπόλοιπους προορισμούς.

Στις υπόλοιπες περιοχές και στις περιπτώσεις που η παραγγελία σας είναι μικρότερη από 2,000€, υπάρχει χρέωση μεταφορικών.

Μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή των εμπορευμάτων σας μέσω των μεταφορικών εταιρειών με τις οποίες συνεργαζόμαστε, ή με την μεταφορική εταιρία με την οποία θα μας υποδείξετε.

(Αν επιθυμείτε η αποστολή να γίνει με την μεταφορική εταιρία της επιλογής σας, τότε κατά την παραγγελία σας, θα πρέπει να επιλέξετε σαν τρόπο αποστολής την παραλαβή από το κατάστημα.)

Αν επιθυμείτε η παράδοση να γίνει με τις μεταφορικές με τις οποίες συνεργαζόμαστε, τότε κατά την παραγγελία σας θα πρέπει να επιλέξετε "αποστολή στο χώρο μου", οπότε το σύστημα θα υπολογίσει αυτόματα το κόστος μεταφορικών.

Ο υπολογισμός του κόστους μεταφορικών κατά την παραγγελία σας ισχύει για:

- παράδοση επί πεζοδρομίου για τις πόλεις Αθηνών και Θεσσαλονίκης,

- παραλαβή των εμπορευμάτων από την έδρα των συνεργαζόμενων πρακτορείων που εξυπηρετούν την εταιρεία μας, καθώς και για αποστολή σε μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το εκάστοτε πρακτορείο για τους υπόλοιπους προορισμούς.  Αν επιθυμείτε και σε αυτήν την περίπτωση να παραλάβετε τα εμπορεύματα στο χώρο σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το πρακτορείο που σας εξυπηρετεί, για να ενημερωθείτε για πιθανά επιπλέον κόστη παράδοσης.

Οι χρόνοι παράδοσης μέσω μεταφορικής εταιρείας είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες για χερσαίους προορισμούς και 2-3 εργάσιμες ημέρες για νησιώτικους προορισμούς, εφόσον η παραγγελία σας πραγματοποιηθεί μέχρι τις 13:00 της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας. Σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας, οι χρόνοι μεταφοράς ενδέχεται να επηρεαστούν.

Τρόποι πληρωμής για παραλαβή μέσω μεταφορικής εταιρείας:

α. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

β. Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

γ. Με Paypal