Alternate Text
Αναζήτηση

Ανεμιστήρας επαγγελματικός οροφής 5,50m - Primo SHVLS-D4AAA55 BOREAS III

Κατασκευαστής: Primo
Κωδικός προϊόντος: SHVLS-D4AAA55 BOREAS III
Διαθεσιμότητα: 3 ημέρες
€6700,00 με ΦΠΑ
Επαγγελματικός ανεμιστήρας οροφής, διαμέτρου 5,50m, ισχύος 1000W ιδανικός για μεγάλους επαγγελματικούς χώρους.

Primo SHVLS-D4AAA55 BOREAS III επαγγελματικός ανεμιστήρας οροφής

Η περιοχή που καλύπτεται από BOREAS III διαμέτρου 7,3 μέτρων είναι περίπου ίση με την περιοχή κάλυψης 50 μικρότερων ανεμιστήρων οροφής διαμέτρου 0,75 m. Για παράδειγμα, σε ένα εργοστάσιο 9000m2, για να πετύχουμε πλήρη κάλυψη χρειαζόμαστε 300 μικρούς ανεμιστήρες, ενώ με τον  βιομηχανικό ανεμιστήρα BOREAS III θα χρειαστούμε μόνο 6 μονάδες.

Σύμφωνα με τη χρήση 4 ετών, 8 μηνών ετησίως, 10 ώρες την ημέρα, περίπου 10.000 ώρες συνολικής λειτουργίας, Το BOREAS III καταναλώνει 90000kW  ενώ οι μικροί ανεμιστήρες 1080000kW, άρα έχουμε εξοικονόμηση ενέργειας 990000 kW που αντιστοιχεί στο 92% της συνολικής κατανάλωσης!

Την άνοιξη και το φθινόπωρο, η θερμοκρασία είναι συνήθως μεταξύ 20-34 ° C.Για τις κλιματιζόμενες περιοχές  είναι πολύ ενοχλητική η ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του κλιματιστικού σε τέτοιους καιρούς. Μετά την εφαρμογή της εξοικονόμησης ενέργειας με τον ανεμιστήρα Boreas III, δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσετε το κλιματιστικό. Έχετε άνετο φυσικό εξαερισμό και ψύξη και  το αποτέλεσμα εξοικονόμησης ενέργειας είναι πολύ σημαντικό. Επίσης όταν η μονάδα κλιματισμού είναι ενεργοποιημένη η κατανάλωση ενέργειας είναι πολύ υψηλή. Όταν χρησιμοποιούμε τον ανεμιστήρα Boreas III το αποτέλεσμα είναι εντελώς διαφορετικό.Η ταυτόχρονη χρήση του βιομηχανικού ανεμιστήρα εξοικονόμησης ενέργειας και του κλιματιστικού μπορεί να αναμιγνύει πλήρως τον εσωτερικό αέρα εξίσου. Μπορεί να μειώσει τον χρόνο εκκίνησης της μονάδας κλιματισμού ή να σταματήσει την λειτουργία της και να εξοικονομήσει ενέργεια με αυτόν τον τρόπο.

Θα νιώσετε την τρισδιάστατη παροχή αέρα από όλες τις κατευθύνσεις, καλύπτοντας ολόκληρο το τμήμα του σώματος, μεγιστοποιώντας την επιφάνεια εξάτμισης του ιδρώτα, σχηματίζοντας έτσι ένα σύστημα αέρα που μοιάζει με τον φυσικό.Οι παραδοσιακοί ανεμιστήρες είναι πολύ άβολοι και φυσούν το ανθρώπινο σώμα με υψηλή ταχύτητα. Δεν είναι μόνο ότι η ταχύτητα του ανέμου είναι πολύ υψηλή, αλλά ωθεί επίσης τη θερμοκρασία του σώματος να πέσει απότομα. Αυτό θα φέρει πολλά προβλήματα υγείας, όπως η νόσος των ανεμιστήρων(κρυώματα-ψύξεις????). Το BOREASIII συνδυάζει την εφαρμογή σε διαφορετικές περιπτώσεις.Η  ταχύτητα του αέρα μπορεί να ρυθμιστεί από 1m / s σε 5m / s για να καλύψει τις ανάγκες κάθε περίπτωσης. Μπορείτε να πάρετε το καλύτερο αποτέλεσμα περιστρέφοντας απλά το κουμπί.

Αφού βιώνουν την τεράστια περιοχή κάλυψης από τον Βιομηχανικό ανεμιστήρα Boreas III οι πελάτες μας επαινούν: "Αυτός ο ανεμιστήρας έχει πολύ χαμηλή ταχύτητα και τόσο μικρή ισχύ.Πως μπορεί και καλύπτει τόσο μεγάλη περιοχή?

Ο βιομηχανικός ανεμιστήρας εξοικονόμησης ενέργειας Boreas III καλύπτει τόσο μεγάλη περιοχή γιατί ο σχεδιασμός των φτερών ελαχιστοποιεί την αντίσταση του αέρα και την μετατρέπει σε κινητική ενέργεια. Επιπλέον η δομή ροής αέρα του ανεμιστήρα είναι διαφορετική από αυτήν του συνηθισμένου μικρού ανεμιστήρα. Οι μικροί ανεμιστήρες μπορούν να καλύψουν μόνο το εύρος της περιοχής της διαμέτρου του ανεμιστήρα.

Ο βιομηχανικός ανεμιστήρας εξοικονόμησης ενέργειας αρχικά ωθεί τον αέρα κάθετα στο έδαφος και στην συνέχεια σχηματίζει ένα στρώμα αέρα 1-3 μέτρα πάνω στο έδαφος. Έτσι, σχηματίζεται μια υπερμεγέθη περιοχή κάλυψης που δεν περιορίζεται στην κάτω πλευρά του βιομηχανικού  ανεμιστήρα.

Η σειρά BOREAS III είναι ένας νέος τύπος ανεμιστήρων που αναπτύχθηκε από την KALE fans βασισμένος στην τεχνολογία PMSM (Σύγχρονη τεχνολογία κινητήρα με μόνιμο μαγνήτη). Η μέγιστη διάμετρος είναι 7,3 μέτρα. Το προϊόν συνδυάζει μία σειρά προηγμένων τεχνολογιών όπως η αεροδυναμική,Δυναμική μετάδοσης,Τεχνολογία ελέγχου εύρους διαμόρφωσης παλμού,Μηχανική μηχανών,τεχνολογία προσομοίωσης,Ελεγχο επικοινωνίας,Βιομηχανικό σχέδιο κ.α, και κατασκευάζεται από προηγμένο εξοπλισμό επεξεργασίας ακριβείας. Μπορεί να προωθήσει την κυκλοφορία ροής του αέρα κάτω από εξαιρετικά υψηλή απόδοση, να επιτύχει το σκοπό της ψύξης των ανθρώπων, και να βελτιώσει σημαντικά το περιβάλλον.

Διαφορετικός από τα κοινά προϊόντα της αγοράς που χρησιμοποιούν τεχνολογία μετάδοσης γραναζιών.Σε αυτά είναι απαραίτητο να αντικαταστήσετε το λιπαντικό του κιβωτίου ταχυτήτων τακτικά (απαιτεί περιοδική ανύψωση και εργασίες αποσυναρμολόγησης).

Η σειρά BOREASIII διαθέτει PMSM κινητήρα που υιοθετεί την αρχή της  ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής, διπλή μετάδοση ρουλεμάν,πλήρως σφραγισμένος, ο κινητήρας είναι πραγματικά ελεύθερος συντήρησης.

Το επίπεδο θορύβου είναι χαμηλότερο.Ο θόρυβος του κοινού ηλεκτρομειωτήρα στην αγορά προέρχεται από το θόρυβο διέγερσης του περιβλήματος του κινητήρα και την τριβή του γραναζιού του μειωτήρα.Το πρότυπο θορύβου είναι συνήθως περισσότερο από 50dB.Η εφαρμογή των κινητήρων PMSM στην σειρά Boreas III λύνει αυτά τα προβλήματα, μειώνοντας για πρώτη φορά τo θόρυβο στα 38,7dB.

Ο   Boreas III είναι ιδανικός για μεγάλους χώρους όπως στάδια, αθλητικά κέντρα, εμπορικά κέντρα, εκθεσιακούς χώρους, υπαίθριες επιχειρήσεις κ.α.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Διάμετρος φτερών 5.5 μέτρα
  • Όγκος αέρα 11500m³/min
  • 65 rpm
  • Bάρος 111kg
  • Ισχύς 1,0kw
  • Ταχύτητα αέρα 1-3.5m/s
  • Τάση εισόδου 220V/1
  • Μέγιστο ρεύμα 4.5Α
  • Μειώνει την θερμοκρασία 5-8 Βαθμούς Κελσίου
  • Κυκλοφορία του αέρα σε μεγάλο περιβάλλον
  • Μπορεί να εξαλείψει τις οσμές
  • Μπορεί να αραιώσει αποτελεσματικά τον καπνό και τη σκόνη