Alternate Text
Αναζήτηση

Εξωτερική μονάδα VRF 33.5kW Hitachi Set FREE RAS-12FSXN

Κατασκευαστής: Hitachi
Διαθεσιμότητα: 2 ημέρες
Τηλεφωνήστε για τιμή
Εξωτερική μονάδα VRF 33.5kW για δισωλήνια / τρισωλήνια συστήματα μεταβλητού όγκου ψυκτικού μέσαου (VRF)
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
+ -

Hitachi VRF Set FreeHitachi Set free εξωτερικές μονάδες

Το άνετο περιβάλλον είναι απαραίτητο σε κτήρια τα οποία είναι μέρος ενός γενικότερου άνετου αστικού περιβάλλοντος. Τα συστήματα κλιματισμού για κτήρια καλούνται να αντιμετωπίσουν ποικίλες ανάγκες και απαιτήσεις όπως είναι «η προστασία του περιβάλλοντος», «η χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας», «οι λιγότερες εργασίες εγκατάστασης» και «ο μικρότερος χώρος εγκατάστασης».


Τα πολυδιαιρούμενα-πολυζωνικά συστήματα μεταβλητής ροής ψυκτικού υγρού (Variable Refrigerant Flow - VRF) της HITACHI μπορούν να καλύψουν τις παραπάνω ανάγκες και απαιτήσεις σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Έχοντας σαν βάση την τεχνολογία αιχμής, την ποικιλία επιλογών και την υποστήριξη πριν και μετά την προμήθεια των συστημάτων, η HITACHI μπορεί να προσφέρει ένα άνετο περιβάλλον σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία του κτηρίου. Σκοπός της

Κάποια από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα των προϊόντων της σειράς SET FREE είναι:HITACHI είναι να προσφέρει στις κτηριακές εφαρμογές συστήματα κλιματισμού υψηλών επιδόσεων, υψηλής ποιότητας και υψηλής προστιθεμένης αξίας.
Η τεχνολογία VRF αναπτύχθηκε για να αντιμετωπισθούν οι απαιτήσεις των όλο και πιο πολύπλοκων εφαρμογών κλιματισμού. Η HITACHI προσφέρει τα προηγμένα πολυδιαιρούμενα-πολυζωνικά συστήματα VRF της σειράς SET FREE με ψυκτικό υγρό R410Α, η οποία πλέον πλαισιώνεται από δύο νέες σειρές αυξάνοντας ακόμα περισσότερο

Hitachi Set free outdoor unit

τις επιλογές και τις δυνατότητες

Γραμμικός και όχι βηματικός έλεγχος του συμπιεστή από σύστημα inverter για παρακολούθηση με απόλυτη ακρίβειαπροσαρμογής στις απαιτήσεις κάθε κτηριακής εφαρμογής κλιματισμού.
Οι εξωτερικές μονάδες της σειράς SET FREE της HITACHI, είναι εξοπλισμένες με σπειροειδείς (scroll) συμπιεστές υψηλής πίεσης αναρρόφησης, παγκόσμια πατέντα της HITACHI για αυξημένη διάρκεια ζωής.

  • της ζήτησης φορτίου και μείωση της κατανάλωσης.
  • Ενιαία ή κλιμακούμενη διατομή σωληνώσεων
  • Σύστημα αυτοδιάγνωσης βλαβών και παροχής πληροφοριών λειτουργίας των εξωτερικών μονάδων.
  • Αυξομείωση της ονομαστικής απόδοσης των εσωτερικών μονάδων με dipswitches.
  • Ετεροχρονισμός λειτουργίας έως και 130% της ονομαστικής τους απόδοσης. Π.χ. μια εξωτερική μονάδα 10 ΗΡ μπορεί να συνδεθεί με εσωτερικές μονάδες συνολικής ψυκτικής ικανότητας 13 HP.

Τεχνικά χαρακτηριστικά συστημάτων Hitachi Set Free