Alternate Text
Αναζήτηση

Wilo Plavis 013-C αντλία συμπυκνωμάτων για λέβητες συμπύκνωσης

Κατασκευαστής: Wilo
Διαθεσιμότητα: 3 ημέρες
€165,00 με ΦΠΑ
Αντλία συμπυκνωμάτων με δύο εισόδους, κατάλληλη για αποχέτευση συμπυκνωμάτων σε λέβητες συμπύκνωσης μικρής ισχύος.
+ -

Wilo Plavis 013-C αντλία συμπυκνωμάτων για λέβητες συμπύκνωσης

Αντλία συμπυκνωμάτων κατάλληλη για αποχέτευση συμπυκνωμάτων σε λέβητες πετρελαίου και αερίου με τεχνολογίά συμπύκνωσης.

Το μοντέλο 013-C διαθέτει δύο εισόδους και είναι κατάλληλο για ατομικούς λέβητες μικρής ισχύος.

Τα συμπυκνώματα συσσωρεύονται πάντα κατά τη διάρκεια της θέρμανσης (λέβητες συμπυκνωμάτων) καθώς και κατά τη ψύξη. Οι μονάδες απομάκρυνσης των συμπυκνωμάτων αφαιρούν εύκολα τα συμπυκνώματα που συσσωρεύονται. Με τη νέα σειρά Plavis, η Wilo διαθέτει τώρα στην αγορά μια λύση υψηλής ενεργειακής απόδοσης, εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου θορύβου, λιγότερου από 40 ντεσιμπέλ, που αντιστοιχεί στο θόρυβο που υπάρχει στο χώρο μιας ήσυχης δημόσιας βιβλιοθήκης.


Ως μονάδα άντλησης συμπυκνωμάτων είναι υπεύθυνη για τη συλλογή και άντληση νερού συμπύκνωσης, σε συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού. Λόγω του αποτελεσματικού και «ήσυχου» κινητήρα της καθώς και της εύκολης μεθόδου εγκατάστασής του (Plug & Pump), το Wilo-Plavis είναι ιδανικό για χρήση σε μονοκατοικίες, διπλοκατοικίες κι όπου χρησιμοποιείται split a/c.

Ολόκληρη η σειρά των προϊόντων Wilo-Plavis, είναι εξοπλισμένη με κινητήρα συνεχούς ρεύματος. Ο κινητήρας υψηλής απόδοσης επιτυγχάνει υψηλές επιδόσεις, με εξαιρετικά χαμηλή στάθμη θορύβου κι ενεργειακή κατανάλωση. Ο συμπαγής και μοντέρνος σχεδιασμός επιτρέπει στο σύστημα αποστράγγισης να ενσωματώνεται απόλυτα στο περιβάλλον του.

Το έτοιμο για χρήση σύστημα έχει ρυθμιζόμενες εισόδους και ένα περιστρεφόμενο κάλυμμα και κινητήρα, επιτρέποντας την γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Η συντήρηση του συστήματος είναι εξίσου απλή, χάρη σε μία αφαιρούμενη τάπα επιθεώρησης και μια ενσωματωμένη αντεπίστροφη βαλβίδα.

Το επίπεδο πλήρωσης της δεξαμενής 1.1- λίτρων παρακολουθείται, χρησιμοποιώντας ενσωματωμένα ηλεκτρόδια. Η αντλία αναγνωρίζει τη στάθμη πλήρωσης της δεξαμενής και την αδειάζει αυτόματα όπως απαιτείται, μέσω ενός ελαστικού σωλήνα, με ενσωματωμένη βαλβίδα αντεπιστροφής, που εμποδίζει την αντίστροφη ροή του αντλούμενου συμπυκνώματος. Επιπλέον, ανάλογα με την έκδοση, το σύστημα περιλαμβάνει ενσωματωμένο συναγερμό LED, που προειδοποιεί για σφάλματα μέσω οπτικού μηνύματος λάθους, ηχητικού συναγερμού και σήματος βλάβης. Το τελευταίο σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα της εύκολης εγκατάστασης, της υψηλής απόδοσης και του χαμηλού επιπέδου θορύβου, εξασφαλίζει τον υψηλότερο βαθμό λειτουργικής αξιοπιστίας για τον πελάτη. Το προϊόν δανείστηκε το όνομά του από τον ποταμό Piave, στα λατινικά Plavis, που βρίσκεται στη Βόρεια Ιταλία, έρχεται από τις Άλπεις κι εκβάλει στη λιμνοθάλασσα της Βενετίας. Ο ποταμός Piave μεταφέρει αξιόπιστα το νερό της βροχής που είναι προϊόν συμπύκνωσης, στα νησιά της Βενετίας, κάνοντας τη ζωή των κατοίκων της πιο εύκολη. Το Wilo Plavis ανήκει στην κατηγορία των συστημάτων αποχέτευσης και σχεδιάστηκε για να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Ελαστική είσοδος Φ18 μέχρι Φ40

  • Ηλεκτρόδια στάθµης

  • Κατάλληλο για συµπυκνώµατα µε pH>2,5

  • Μέγιστο µανοµετρικό ~4m

  • Περιλαµβάνεται εύκαµπτος σωλήναςκατάθλιψης

  • Κατανάλωση ισχύος <20Watt

  • Ενεργός όγκος δοχείου συλλογής 0,3lt

  • Ενσωµατωµένη βαλβίδααντεπιστροφής στην κατάθλιψη

ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ

Λέβητας πετρελαίου συμπύκνωσης καυσαερίων Wolf COB 20kW

Ο νούμερο 1 σε απόδοση λέβητας στην Ευρώπη.
€3774,00 με ΦΠΑ

Viessmann Vitorondens 200-T - λέβητας πετρελαίου συμπύκνωσης

Μαντεμένιος λέβητας πετρελαίου / αερίου πολύ χαμηλών θερμοκρασιών με ανοξείδωτο εναλλάκτη συμπύκνωσης καυσαερίων από 20,2 έως 107,3 kW
€2680,00 με ΦΠΑ

DemirDokum Nitron-Condens 24 - λέβητας συμπύκνωσης φυσικού αερίου

Παλαιό μοντέλο, έχει καταργηθεί. Η Αέναος παρέχει ανταλλακτικά και τεχνική υποστήριξη.
Τηλεφωνήστε για τιμή

Viessmann Vitodens 100-W επίτοιχος λέβητας αερίου συμπύκνωσης

Επίτοιχος λέβητας φυσικού αερίου και υγραερίου κορυφαίας απόδοσης με τεχνολογία συμπύκνωσης καυσαερίων.
€1590,00 με ΦΠΑ

Viessmann Vitodens 111-W επίτοιχος λέβητας αερίου συμπύκνωσης

Επίτοιχος λέβητας φυσικού αερίου και υγραερίου κορυφαίας απόδοσης με ενσωματωμένο boiler Ζ.Ν.Χ. και τεχνολογία συμπύκνωσης καυσαερίων.
€2870,00 με ΦΠΑ

Επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ferroli BlueHelix 25C

Επίτοιχος λέβητας αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης καυσαερίων, σχεδιασμένος από τη Ferroli για μέγιστη οικονομία. Υψηλή τεχνολογία σε μικρές διαστάσεις.
€1193,00 με ΦΠΑ

Επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης αερίου Wolf CGB-2K-24

Επίτοιχος λέβητας φυσικού αερίου, άριστης ποιότητας κατασκευής, υψηλής ενεργειακής απόδοσης με τεχνολογία συμπύκνωσης καυσαερίων.
€1738,00 με ΦΠΑ

Επίτοιχος λέβητας αερίου συμπύκνωσης καυσαερίων Nitromix 24kW

Υψηλής ποιότητας επίτοιχος λέβητας φυσικού αερίου DemirDocum Nitromix 24 συμπύκνωσης καυσαερίων. Οικονομική λύση για αγορά λέβητα υψηλών επιδόσεων σε χαμηλή τιμή, από την Αέναος Α.Ε. στη Θεσσαλονίκη.
€950,00 με ΦΠΑ