Alternate Text
Search

Συστήματα VRV/VRF μεταβλητού όγκου ψυκτικού μέσου από την Hitachi

Manufacturer: Hitachi
Delivery date: 2 ημέρες
Call for pricing
Υψηλής απόδοσης συστήματα μεταβλητού όγκου ψυκτικού μέσου (VRV/VRF) για σύνδεση πολλών εσωτερικών μονάδων που λειτουργούν ανεξάρτητα με μια και μόνο εξωτερική.
Availability: In stock

Οι μηχανικοί της Αέναος Α.Ε. με την τεράστια εμπειρία τους σε έργα κλιματισμού, μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σύστημα που είναι κατάλληλο για την εφαρμογή σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο 2310 685252 για να ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα και τις νέες ελκυστικές τιμές των ημικεντρικών συστημάτων της Hitachi.

Hitachi VRF Set FreeHitachi Set free εξωτερικές μονάδες

Το άνετο περιβάλλον είναι απαραίτητο σε κτήρια τα οποία είναι μέρος ενός γενικότερου άνετου αστικού περιβάλλοντος. Τα συστήματα κλιματισμού για κτήρια καλούνται να αντιμετωπίσουν ποικίλες ανάγκες και απαιτήσεις όπως είναι «η προστασία του περιβάλλοντος», «η χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας», «οι λιγότερες εργασίες εγκατάστασης» και «ο μικρότερος χώρος εγκατάστασης». 

Τα πολυδιαιρούμενα-πολυζωνικά συστήματα μεταβλητής ροής ψυκτικού υγρού (Variable Refrigerant Flow - VRF) της HITACHI μπορούν να καλύψουν τις παραπάνω ανάγκες και απαιτήσεις σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Έχοντας σαν βάση την τεχνολογία αιχμής, την ποικιλία επιλογών και την υποστήριξη πριν και μετά την προμήθεια των συστημάτων, η HITACHI μπορεί να προσφέρει ένα άνετο περιβάλλον σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία του κτηρίου. Σκοπός της 

Κάποια από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα των προϊόντων της σειράς SET FREE είναι:HITACHI είναι να προσφέρει στις κτηριακές εφαρμογές συστήματα κλιματισμού υψηλών επιδόσεων, υψηλής ποιότητας και υψηλής προστιθεμένης αξίας.
Η τεχνολογία VRF αναπτύχθηκε για να αντιμετωπισθούν οι απαιτήσεις των όλο και πιο πολύπλοκων εφαρμογών κλιματισμού. Η HITACHI προσφέρει τα προηγμένα πολυδιαιρούμενα-πολυζωνικά συστήματα VRF της σειράς SET FREE με ψυκτικό υγρό R410Α, η οποία πλέον πλαισιώνεται από δύο νέες σειρές αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τις επιλογές και τις δυνατότητες 

Hitachi Set free outdoor unit

Γραμμικός και όχι βηματικός έλεγχος του συμπιεστή από σύστημα inverter για παρακολούθηση με απόλυτη ακρίβειαπροσαρμογής στις απαιτήσεις κάθε κτηριακής εφαρμογής κλιματισμού.
Οι εξωτερικές μονάδες της σειράς SET FREE της HITACHI, είναι εξοπλισμένες με σπειροειδείς (scroll) συμπιεστές υψηλής πίεσης αναρρόφησης, παγκόσμια πατέντα της HITACHI για αυξημένη διάρκεια ζωής.

 • Ενιαία ή κλιμακούμενη διατομή σωληνώσεων 
 • Σύστημα αυτοδιάγνωσης βλαβών και παροχής πληροφοριών λειτουργίας των εξωτερικών μονάδων.
 • Αυξομείωση της ονομαστικής απόδοσης των εσωτερικών μονάδων με dipswitches.
 • Ετεροχρονισμός λειτουργίας έως και 130% της ονομαστικής τους απόδοσης. Π.χ. μια εξωτερική μονάδα 10 ΗΡ μπορεί να συνδεθεί με εσωτερικές μονάδες συνολικής ψυκτικής ικανότητας 13 HP.

SYSTEM FREE:  ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ HITACHI


Η HITACHI παρουσιάζει ένα σύστημα που απλοποιεί το σχεδιασμό των εγκαταστάσεων κλιματισμού. Πρόκειται για το SYSTEM FREE, τη νέα φιλοσοφία στον κλιματισμό.
Το SYSTEM FREE αλλάζει ριζικά τους περιορισμούς που υπήρχαν, καθώς πλέον είναι εφικτή η χρήση εσωτερικών
μονάδων, με την ονομασία FSNE, κοινών για όλα τα συστήματα της HITACHI:

Κοινές εσωτερικές μονάδες για όλα τα συστήματα Hitachi

Μια σειρά από πλεονεκτήματα στηριζόμενα στην τεχνολογία HITACHI

 • Σύστημα H-Link Το σύστημα σύνδεσης H-Link, απαιτεί μόνο δύο αγωγούς μεταφοράς δεδομένων που συνδέουν όλες τις εσωτερικές και εξωτερικές μονάδες σε σειρά, ανεξάρτητα του ψυκτικού κύκλου, για έως 64 ψυκτικούς κύκλους.
 • Σύστημα Uni-Piping Η Hitachi με το πρωτοποριακό σύστημα Uni-Piping μειώνει αισθητά το χρόνο εγκατάστασης και απλοποιεί τη διαδικασία της. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλο το σύστημα σωληνώσεις ίδιας διατομής.
 • Νέο σύστημα μετάδοσης Για την μεταφορά δεδομένων χρησιμοποιείται ένα καλώδιο με δύο αγωγούς που συνδέει τις εσωτερικές μονάδες με
 • μια εξωτερική.   Οι αγωγοί δεν έχουν πολικότητα και έτσι εξαλείφεται το πρόβλημα της λανθασμένης καλωδίωσης.
 • Μεγάλη ελευθερία στο σχεδιασμό
 • Αυξημένο μέγιστο μήκος σωληνώσεων Το μέγιστο συνολικό μήκος σωληνώσεων μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων μπορεί πια να φθάσει τα 150 m.
 • Αυξημένη μέγιστη υψομετρική διαφορά Η σειρά SET -FREE τώρα δίνει λύση σε ένα μεγαλύτερο εύρος εφαρμογών, λόγω αύξησης της επιτρεπόμενης υψομετρικής διαφοράς. Η μέγιστη επιτρεπόμενη υψομετρική διαφορά, μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων, είναι 50 m (40 m στην περίπτωση που οι εξωτερικές μονάδες βρίσκονται χαμηλότερα από τις εσωτερικές) και 15 m μεταξύ των εσωτερικών μονάδων.
 • Αξιόπιστη λειτουργία  Aκόμη και σε πολύ χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες. Τα συστήματα SET FREE μπορούν να λειτουργήσουν σε εξωτερικές θερμοκρασίες από -20°C έως και τους 15°C σε λειτουργία θέρμανσης και από -5°C έως 43°C σε λειτουργία ψύξης.
 • Διαδικασία ελέγχου.  Ελεγκτής συντήρησης (προαιρετικό) Είναι μια διάταξη που επιβλέπει τις συνθήκες στην εγκατάσταση καθώς και την κατάσταση λειτουργίας των συστημάτων κλιματισμού μέσω υπολογιστή. Μπορεί εύκολα να δημιουργήσει τα αρχεία των διαδικασιών ελέγχου. Ο ελεγκτής συντήρησης αποτελείται από ένα εξειδικευμένο interface και έναν υπολογιστή.
 • Σύστημα αυτόματης κωδικοποίησης  Παρέχει τη δυνατότητα κωδικοποίησης κάθε εσωτερικής μονάδας ξεχωριστά. Οι μονάδες μπορούν να κωδικοποιηθούν και χειροκίνητα, μέσω των περιστροφικών μικροδιακοπτών τους.
 • Συνδέσεις σωληνώσεων ψυκτικού μέσου  • Στην εξωτερική μονάδα, οι συνδέσεις των σωληνώσεων μπορούν εύκολα να πραγματοποιηθούν σε τρεις κατευθύνσεις (μπροστά, πίσω και προς τα κάτω).  
 • Η αντλία συμπυκνωμάτων σε όλες τις εσωτερικές μονάδες τύπου κασέτας και ψευδοροφής (εκτός απο τις μονάδες 8 και 10 ΗΡ) επιτρέπει στην αποχέτευση να συνδεθεί στο επάνω μέρος της μονάδας, ελαχιστοποιώντας τις απαιτήσεις χώρου στην οροφή.

Συστήματα υποστήριξης κλιματισμού. - Σύστημα αυτοδιάγνωσης.  Η αυτοδιάγνωση πραγματοποιείται εύκολα με τη χρήση του τηλεχειριστηρίου ή μέσω των ενδείξεων που εμφανίζονται στη ψηφιακή οθόνη της εξωτερικής μονάδας.

Χειριστήρια συστημάτων Utopia & Set free

Hitachi CS net σύστημα ελέγχου εγκατάστασης κλιματισμού από υπολογιστή

Εργα στα οποία έχουν εγκατασταθεί συστήματα VRF Hitachi

shoppingcart.crosssellswithoutcart

Εξωτερική μονάδα VRF 69kW Hitachi Set FREE RAS-24FSXN

Εξωτερική μονάδα VRF 69kW για δισωλήνια / τρισωλήνια συστήματα μεταβλητού όγκου ψυκτικού μέσαου (VRF)
Call for pricing

Εξωτερική μονάδα Utopia IVX RAS-10HRNM (3Φ)

Εξωτερική μονάδα συστήματος Hitachi Utopia IVX RAS-10HRNM (3Φ) Standard.
€4993.00 incl tax