Δημοσιευμένα: 6 years ago Παραθέτω #9

Ηλιακός θερμοσίφωνας glass υψηλής ποιότητας


Ηλιακοί θερμοσίφωνες Glass


Η απόκτηση ενός ηλιακού θερμοσίφωνα είναι μια επένδυση, από την οποία ο αγοραστής προσδοκά υψηλή απόδοση για πολλά χρόνια, ώστε το κόστος της επένδυσης να μετατραπεί σε μακροχρόνιο όφελος για τον αγοραστή. Για να είναι λοιπόν επιτυχής η αγορά ενός ηλιακού, ο ηλιακός αυτός θα πρέπει να επιλεγεί σωστά ώστε αφ΄ενός ως προς το μέγεθος του να καλύπτει τις ανάγκες της οικογένειας, και αφ΄εταίρου να είναι υψηλής ποιότητας ώστε να λειτουργεί με υψηλή ενεργειακή απόδοση και να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.


Φυσικά, όσο καλός κι αν είναι ένας ηλιακός θερμοσίφωνας, μια λάθος εγκατάσταση μπορεί να αλλοιώσει την απόδοση του, ή και να τον καταστρέψει. Γι αυτό η Αέναος χρησιμοποιεί στα υψηλής ποιότητας ηλιακά της αυτόματες αυτοφερόμενες βάσεις, και ειδικά σετ σύνδεσης που αποκλείουν λάθος στη συνδεσμολογία ή την τοποθέτηση. Το μπόιλερ των ηλιακών Sonnentech, είναι ειδικά σχεδιασμένο για εύκολη αντικατάσταση της αντίστασης και του ανοδίου, ώστε να γίνεται εύκολα η προγραμματισμένη συντήρηση (κάθε 5 χρόνια καθαρισμός, αλλαγή διαλύματος και αντικατάσταση ανοδίου)


Για να ξεχωρίσει κανείς τον σωστό ηλιακό από την πληθώρα των κάθε λογής προσφερόμενων "φθηνών" ηλιακών, θα πρέπει να προηγηθεί μια σχετική ενημέρωση. Η Αέναος Α.Ε., για να εγγυηθεί την υψηλή απόδοση και μακροζωία των προϊόντων που προσφέρει στους πελάτες της: - Επιλέγει boiler glass (εμαγιέ - επισμαλτωμένο στους 850oC) και όχι ανοξείδωτο ή χαλκού. (πληροφορίες για τους λόγους και την επιχειρηματολογία θα βρείτε εδώ). - Επιλέγει ηλιακό συλλέκτη με μόνωση έγχυτης πολυουρεθάνης για τα μοντέλα υψηλής απόδοσης. (κάντε κλικ εδώ για να μάθετε τους λόγους) Γιατί να προτιμήσω Ηλιακό Θερμοσίφωνα Sonnentech;


Γιατί η Αέναος Α.Ε., ως τεχνική εταιρία, έχει εγκαταστήσει τους ηλιακούς sonnentech σε έργα της και έχει διαπιστώσει η ίδια την υψηλή τους ποιότητα, έχοντας την ευθύνη για την καλή λειτουργία μηχανολογικών εγκαταστάσεων μεγάλης αξίας. Η πλειοψηφία των πελατών της Αέναος προέρχεται από συστάσεις άλλων ικανοποιημένων πελατών. Για την Αέναος, η σύσταση είναι η καλύτερη διαφήμιση και η μεγαλύτερη ικανοποίηση για τα στελέχη μας. Η Αέναος υποστηρίζει τεχνικά την εγκατάσταση σας, από την μελέτη και τον σχεδιασμό, την κατασκευή, επίβλεψη, παράδοση σε λειτουργία και συντήρηση του εξοπλισμού σας, προστατεύοντας την επένδυση σας. Τόσο το δοχεία θέρμανσης ζεστού νερού χρήσης (μπόιλερ) όσο και οι ηλιακοί συλλέκτες που χρησιμοποιεί η Αέναος, έχουν πιστοποιηθεί στο εργοστάσιο κατασκευής τους, από φορείς Ελληνικούς και διεθνείς και οι αποδόσεις τους είναι αυτές που αναγράφονται στις λεπτομέρειες των προϊόντων, και όχι ότι μας κατέβηκε ή ότι αντιγράψαμε από τον ανταγωνισμό. Η αγορά ηλιακών Sonnentech είναι μια έντιμη πρόταση για την απόκτηση ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας από μια εταιρία που παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.


.