Alternate Text
Search

Συστήματα ημικεντρικού κλιματισμού Hitachi Utopia ES

Manufacturer: Hitachi
Delivery date: 2 ημέρες
Call for pricing
Κλιματιστικά μηχανήματα υψηλής απόδοσης inverter για σύνδεση μιας εξωτερικής μονάδας με (μέχρι) 4 εσωτερικές.
Availability: In stock

Η σειρά ES Utopia περιλαμβάνει κλιματιστικά μηχανήματα υψηλού βαθμού απόδοσης με εξωτερικά μηχανήματα inverter μικρών διαστάσεων.  Είναι κατάλληλη για τον κλιματισμό χώρων μιας θερμικής ζώνης (ένας θερμοστάτης) με πολλά μηχανήματα.

Τηλεφωνήστε τώρα στο 2310 685252 και ένας μηχανικός της Αέναος Α.Ε. θα σας ενημερώσει για τα πλεονεκτήματα και τις πολύ ελκυστικές τιμές και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σύστημα που είναι πιο κατάλληλο για την εφαρμογή σας.

UTOPIA DC INVERTER ES


Τα προϊόντα κλιματισμού της νέας σειράς UTOPIA DC INVERTER ES χαρακτηρίζονται από τις υψηλές τους επιδόσεις, από τα χαμηλά επίπεδα θορύβου λειτουργίας και από τις μικρές διαστάσεις. Μειώνουν κατά πολύ τα λειτουργικά έξοδα και με την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος και τη χρήση του οικολογικού ψυκτικού μέσου R 410Α συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Οι εξωτερικές μονάδες της σειράς UTOPIA DC INVERTER είναι ισχύος από 2ΗΡ έως 10ΗΡ και μπορούν να συνδεθούν με έως 4 εσωτερικές μονάδες ενιαίας λειτουργίας.

SYSTEM FREE:  ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ HITACHI


Η HITACHI παρουσιάζει ένα σύστημα που απλοποιεί το σχεδιασμό των εγκαταστάσεων κλιματισμού. Πρόκειται για το SYSTEM FREE, τη νέα φιλοσοφία στον κλιματισμό.
Το SYSTEM FREE αλλάζει ριζικά τους περιορισμούς που υπήρχαν, καθώς πλέον είναι εφικτή η χρήση εσωτερικών
μονάδων, με την ονομασία FSNE, κοινών για όλα τα συστήματα της HITACHI:

Κοινές εσωτερικές μονάδες για όλα τα συστήματα Hitachi

Μια σειρά από πλεονεκτήματα στηριζόμενα στην τεχνολογία HITACHI

 • Σύστημα H-Link Το σύστημα σύνδεσης H-Link, απαιτεί μόνο δύο αγωγούς μεταφοράς δεδομένων που συνδέουν όλες τις εσωτερικές και εξωτερικές μονάδες σε σειρά, ανεξάρτητα του ψυκτικού κύκλου, για έως 64 ψυκτικούς κύκλους.
 • Σύστημα Uni-Piping Η Hitachi με το πρωτοποριακό σύστημα Uni-Piping μειώνει αισθητά το χρόνο εγκατάστασης και απλοποιεί τη διαδικασία της. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλο το σύστημα σωληνώσεις ίδιας διατομής.
 • Νέο σύστημα μετάδοσης Για την μεταφορά δεδομένων χρησιμοποιείται ένα καλώδιο με δύο αγωγούς που συνδέει τις εσωτερικές μονάδες με
 • μια εξωτερική.   Οι αγωγοί δεν έχουν πολικότητα και έτσι εξαλείφεται το πρόβλημα της λανθασμένης καλωδίωσης.
 • Μεγάλη ελευθερία στο σχεδιασμό
 • Αυξημένο μέγιστο μήκος σωληνώσεων Το μέγιστο συνολικό μήκος σωληνώσεων μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων μπορεί πια να φθάσει τα 150 m.
 • Αυξημένη μέγιστη υψομετρική διαφορά Η σειρά SET -FREE τώρα δίνει λύση σε ένα μεγαλύτερο εύρος εφαρμογών, λόγω αύξησης της επιτρεπόμενης υψομετρικής διαφοράς. Η μέγιστη επιτρεπόμενη υψομετρική διαφορά, μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων, είναι 50 m (40 m στην περίπτωση που οι εξωτερικές μονάδες βρίσκονται χαμηλότερα από τις εσωτερικές) και 15 m μεταξύ των εσωτερικών μονάδων.
 • Αξιόπιστη λειτουργία  Aκόμη και σε πολύ χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες. Τα συστήματα SET FREE μπορούν να λειτουργήσουν σε εξωτερικές θερμοκρασίες από -20°C έως και τους 15°C σε λειτουργία θέρμανσης και από -5°C έως 43°C σε λειτουργία ψύξης.
 • Διαδικασία ελέγχου.  Ελεγκτής συντήρησης (προαιρετικό) Είναι μια διάταξη που επιβλέπει τις συνθήκες στην εγκατάσταση καθώς και την κατάσταση λειτουργίας των συστημάτων κλιματισμού μέσω υπολογιστή. Μπορεί εύκολα να δημιουργήσει τα αρχεία των διαδικασιών ελέγχου. Ο ελεγκτής συντήρησης αποτελείται από ένα εξειδικευμένο interface και έναν υπολογιστή.
 • Σύστημα αυτόματης κωδικοποίησης  Παρέχει τη δυνατότητα κωδικοποίησης κάθε εσωτερικής μονάδας ξεχωριστά. Οι μονάδες μπορούν να κωδικοποιηθούν και χειροκίνητα, μέσω των περιστροφικών μικροδιακοπτών τους.
 • Συνδέσεις σωληνώσεων ψυκτικού μέσου  • Στην εξωτερική μονάδα, οι συνδέσεις των σωληνώσεων μπορούν εύκολα να πραγματοποιηθούν σε τρεις κατευθύνσεις (μπροστά, πίσω και προς τα κάτω).
 • Η αντλία συμπυκνωμάτων σε όλες τις εσωτερικές μονάδες τύπου κασέτας και ψευδοροφής (εκτός απο τις μονάδες 8 και 10 ΗΡ) επιτρέπει στην αποχέτευση να συνδεθεί στο επάνω μέρος της μονάδας, ελαχιστοποιώντας τις απαιτήσεις χώρου στην οροφή.

Συστήματα υποστήριξης κλιματισμού. - Σύστημα αυτοδιάγνωσης.  Η αυτοδιάγνωση πραγματοποιείται εύκολα με τη χρήση του τηλεχειριστηρίου ή μέσω των ενδείξεων που εμφανίζονται στη ψηφιακή οθόνη της εξωτερικής μονάδας.

Χειριστήρια συστημάτων Utopia & Set free

shoppingcart.crosssellswithoutcart

Εξωτερική μονάδα VRF 69kW Hitachi Set FREE RAS-24FSXN

Εξωτερική μονάδα VRF 69kW για δισωλήνια / τρισωλήνια συστήματα μεταβλητού όγκου ψυκτικού μέσαου (VRF)
Call for pricing

Εξωτερική μονάδα Utopia IVX RAS-10HRNM (3Φ)

Εξωτερική μονάδα συστήματος Hitachi Utopia IVX RAS-10HRNM (3Φ) Standard.
€4993.00 incl tax